Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Fysioterapeutti Pasi Kastarinen

Puutarhakatu 16 B,

33210 Tampere

p. 050 351 3539

pasi(a)kastarinen.fi

Hoitofilosofiani

Olen Pasi Kastarinen, yli 30 vuotta alalla toiminut fysioterapeutti.  Ainutlaatuinen hoitofilosofiani perustuu lujaan ammattitaitoon, jatkuvaan kouluttautumiseen ja tutkimustyöhön sekä vankkaan kokemukseeni kokonaisvaltaisesta fysioterapiasta.

 

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat johtuvat usein epätasapainosta aivan muualla kehossa kuin kipukohdassa. Kineettisen ketjun ongelmat tarkoittavat sitä, että kaikki alapuolen nivelet vaikuttavat kaikkien yläpuolella olevien nivelten toimintaan ja liikemalleihin. Esimerkiksi nilkan virheasento vaikuttaa aina voimakkaasti polven, lonkan, alaselän ja hartian toimintaan ja aiheuttaa usein myös häiritsevää tinnitusta korviin. Alaraajojen pituuserolla on hyvin usein samansuuntaisia vaikutuksia.

 

Olen luonut monipuolisen lisäkoulutukseni yhdistelmänä ainutlaatuisen hoitomallin, joka tarjoaa täydellisen kokonaispalvelun esim. huippu-urheilijoille "saman katon alla" tai tarvittaessa suoraan suoritus-/ urheilupaikalla.

 

1) Nivelten virheasennot koko vartalon alueella ja alaraajojen pituuserot ovat korjattavissa yksilöllisillä tukipohjallisilla, jotka valmistan huolellisen tutkimuksen, kuvantamisen ja kävelytestien sekä manuaalisen tutkimuksen perusteella.

 

2) Ortopedisella manuaalisella terapialla voidaan nopeasti ja tehokkaasti korjata virheasentojen seurauksia kaula-, rinta- ja lannerangassa sekä myös raajanivelissä.

 

3) Käytössäni on myös lämpökamerallinen NeuroCryoStimulation-huippukylmälaite, jolla voidaan nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti lievittää kipua akuuteissa vammoissa, palauttaa lihaksistoa sekä paikallistaa, vähentää ja poistaa kudosvaurioita ja tulehdusta. Laite paljastaa pienetkin tulehdukset laser-lämpötilamittarin ja lämpökameran avulla. Välitön hoito tapahtuu lämpökameraan integroidulla, -78,5 asteen CO2-suihkulla. Suojakaasuna hiilidioksidi syrjäyttää hapen, jolloin myös bakteerien kasvualusta tuhoutuu. Näin ollen menetelmä soveltuu myös haavojen, ruhjeiden ja pintanaarmujen hoitoon. Laite kulkee helposti mukanani varustekassissa vaikka urheilukentän laidalle.

 

Yhdistämällä nämä kolme hoitomuotoa voidaan korjata kaikki biomekaaniset ongelmat, jolloin saavutetaan maksimaalinen voimantuotto ja voidaan poistaa liikeketjua haittaavat sivuttaissuuntaiset voimat. Tästä hyötyvät erityisesti huippu-urheilijat, joilla on tavoitteena maksimaalinen suorituskyky.

 

Teen tiivistä yhteistyötä huippu-urheilijoiden, valmentajien, urheilupsykologien, fysioterapeuttien ja lääkäreiden kanssa.