Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Fysioterapeutti Pasi Kastarinen

Puutarhakatu 16 B,

33210 Tampere

p. 050 351 3539

pasi(a)kastarinen.fi

Cryonic-huippukylmähoito iskee kipuihin ja tulehduksiin

 

NeuroCryoStimulation (NCS) -huippukylmähoito lievittää kipua, palauttaa lihaksistoa sekä vähentää ja poistaa tulehdusta. Kylmähoitolaitteita käyttävät mm. fysioterapeutit ja lääkärit ja niillä on Medical Class II, Medical CE -hoitolaiteluokitus.

Kylmähoitolaitteesta paineella tuleva n. -78°C-asteinen hiilidioksidisuihku jäähdyttää kudoksen nopeasti sekä stimuloi ihon hermoreseptoreita käynnistäen luontaiset parantumismekanismit.

CryoScreen-uutuuslaitteen lämpökamera mittaa ihon lämpötilan ja näyttää ihon lämpötilaerot, mikä auttaa paljastamaan kudosvaurioita ja mahdollistaa kohdennetumman ja tarkemman hoidon - eli laite toimii ultraäänitutkimuksen tapaan. Hoito on helppoa, tehokasta ja turvallista. Lisäksi kameralla voi ottaa valokuvia hoidettavasta alueesta ennen, hoidon aikana ja hoidon jälkeen mahdollista jatkohoitoa varten.

Ammattikäyttöön suunniteltuja NCS-huippukylmähoitolaitteita käyttävät niin fysioterapeutit kuin lääkärit urheilijoiden, neurologisten kuntoutujien sekä nivelpsoriasis-, fibromyalgia- ja reumatautipotilaiden hoidossa. Myös hermokipujen, tenniskyynärpään, bursiitin ja erilaisten urheiluvammojen ja leikkaushoitojen jälkeisessä hoidossa on saatu hyviä tuloksia. Hoitomenetelmä soveltuu hyvin myös haavojen ja ihovaurioiden parantamiseen, koska hiilidioksidi tuhoaa bakteerien kasvualustan.

 

Tutkimuksia ja artikkeleita huippukylmähoidosta

Kokemuksia Cryonic-huippukylmähoidosta